10.7.11

...I'll spend the best summer of my life!

Oon Ranskassa 10.7-7.8. Tätä kaikkea tulee sisältämään mun lomani :
Je serai en France du 10 juillet au 7 août. Voici un petit avant-goût de mes vacances :

Kuvat weheartit.com

et beaucoup plus...demain c'est parti ! Au revoir Finlande, bonjour France et mes amis ! <37 comments:

 1. Salut :) Hei on iha sairaa hauska lukee tätä blogii! Luen nää juttus läpi suomeks ja ranskaks ja on tosi kiva huomata et ymmärrän ranskanki aika hyvi. Mä meen ranskaa vaihtoo ehkä kuukauden päästä (en oo vielkä saanu perhettä/lähtöpäivämäärää ja järjestö STS) :D Mut oon tosi ilonen ku löysin sun blogin. Sun elämä tällä hetkellä kuulostaa iha unelmalta ku sul on vähä niinku kaks kotimaata. Ainoo huono juttu on just toi enkun unohtumine.. siis ei tietty kokonaa mut musta tuntuu et itekki unohdan aikas pahasti enkun. En jaksa mitää turhuuksia kirjotella enempää..mut kiitän vaa ku kirjotat tätä blogii :) Terveisin Jere

  ReplyDelete
 2. Salut ! Hei upeeta jos mun blogista on jotain hyötyä ! Toivottavasti saat pian perheen ja pääset kokeen millasta on asua uudessa maassa ja kulttuurissa :)Onhan tä elämä Ranskassa aika unelmaa kun tänne sopeutuu, mutta sekin on tosi yksilöllistä tietty. Ja älä huoli siitä enkusta, kaikki ei sitä todellakaa unohda niin kuin mä, satuin vaa jotenkin niiiin sulautuu tähän maahan ja kieleen et sit kaikki muu "vähemmän tärkee" sai jäädä sivulle. Mutta en silti kadu sitä koska ranska on kauniimpi kieli :)

  ReplyDelete
 3. tu te rend compte que la moitié des photos sont des sucreries :D? ça te reflete assez bien je trouve ;)

  ReplyDelete
 4. Je m'en rends compte, t'inquiètes pas ! Je suis gourmande et c'est comme ca ! Rien ne pourrait jamais changer ca chez moi ;)

  ReplyDelete
 5. t'as vu ca rime bien en plus ! ;D

  ReplyDelete
 6. mdr t'es trop forte <3 :)

  ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :