5.10.11

...3+1

Tällaiset ihanat uutukaiset tarttuivat mukaan Sokoksen 3+1 päiviltä. Näitä ei ollut edes kuvastossa, joten oli aika ihana yllätys kun nämä sieltä löysin. Oon haaveillut tästä astiasarjasta jo kauan, mutta usein oon todennut sen liian kalliiksi tai en tarpeeksi monikäyttöiseksi. Kuviot on näissä niin hallitsevat, että ei ehkä kestäisi monen vuoden arkikäyttöä. Siksi päädyin kompromissiin ja ostin vain tällaiset kulhot, joita voi käyttää esimerkiksi tarjoiluastioina. Näillä saa aika mukavan lisäyksen peruskattaukseen. Sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Muut on saattanut jo bongata samaa astiasarjaa esimerkiksi Stockmannilla, mutta mistä oikein on kyse? Eli tämä on uutta Elinno sarjaa, joiden tuotteet valmistetaan suomalaisten ja kiinalaisten yhteistyönä. Heidän nettisivuilleen pääsee tästä. Aivan ihastuttavaa designia!
Voici quelques bols que j'ai acheté l'autre jour. Ca faisait un moment que je voulais acheter des assiettes de ce style mais je les ai toujours trouvées trop cher (17,90€ une assiette) et j'ai pensé qu'au bout d'un moment j'en aurais eu marre. Les assiettes avec des fleurs ne sont pas forcément faciles à associer avec d'autre plats. C'est pour ca que j'ai décidé d'acheter les bols car ils vont avec tout (presque) et c'est un joli petit ajout à un service sobre. La marque s'appelle Elinno et c'est du design sino-finlandais. Vous pouvez consulter leur site officiel ici. Je suis fan de leur design !

2 comments:

  1. Oonhan jo hetken sun blogia lukenu, mut mon dieu ku on ihana kuosi! voi ei, saatoin ehkä rakastua ja harmi etten tajunnu tollasia ite etsiä alennusten aikaan! :)

    ReplyDelete
  2. Eiks ookki ihanat! Kävi niin tuuri kun satuin löytää noi, ja pystyin vielä hetken epäröimään mutta onneks otin ne ! Sinon j'aurais TROP regretté! :) On muute kauheeta kirjottaa ku tajuan et tätä lukee joku "kakskielinen" :D mut kiitti kommentista ;)

    ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :