16.11.11

...Am I addicted to tea ?

Mulle on tullut aivan uusi tapa. Tai jopa addiktio. Mun on pakko saada teetä. Tä on niin outoa, koska en oo koskaan ollut mikään suuri kahvin/teen juoja. Mutta nyt, kun mulla on vähänkin kylmä mun huoneessa niin teen itselleni kupin teetä sen sijaan, että laittaisin lisää vaatetta päälle. Tee jotenkin tuo muhun uutta energiaa, ja maistuukin paremmalle kuin kahvi. Kaiken lisäksi teellä sanotaan olevan paljon hyviä terveysvaikutuksia. Joten ei ehkä laisinkaan huono addiktio, jos kuppi tätä voi pelastaa mun aamuni tai iltani!

 weheartit.com

J'ai une nouvelle habitude qui est presque devenue une drogue. Je suis obligée de boire du thé. A chaque fois que j'ai un peu froid dans ma chambre, je vais me faire une tasse de thé au lieu m'habiller chaudement. J'ai l'impression que le thé me donne plus d'énergie et qu'il me réveille. De plus, je trouve ca meilleur que le café! Et on dit que le thé est bon pour la santé donc ce n'est pas une mauvaise dépendance du tout !

5 comments:

 1. I'm addicted too to tea...I love it;)I dont like coffee:):)

  ReplyDelete
 2. Nice post!I'm a tea addicted to, love the flavour..!

  Enter the Shopkempt giveaway on my blog!
  Please Follow me on Cosa mi metto???

  ReplyDelete
 3. I know tea is just so good ! Coffee tastes always the same :( Thanks for you comments, glad to know Im not the only tea addict ;)

  ReplyDelete
 4. I am too!! Can't go to sleep without my hot cup of tea ;)

  http://thegoldenpaillettes.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Haha you cant go to sleep without tea? I cant wake up without my cup of tea ;)

  ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :