13.12.11

...Christmas baking

Herkkuja herkkuja! Eilen siis vapaapäivänäni innostuin vähän leipomaan jouluisia herkkuja eli joulutorttuja.  Herkullisia tuli ja siinä touhutessa otin parin kuvaakin blogia varten. Haluan vaan niin oppia ottamaan hyviä kuvia! Tehtiin muuten myös toinen paketillinen tota taikinaa, mutta pasteijoina :) Tuli tosi hyvää ja se menee hyvin suolaisesta herkusta. Suosittelen kokeilemaan, itse laitettiin sisälle jauhelihamössösekotusta (=jauhelihaa+pippurituorejuustoa ainakin siellä oli), mutta sinnehän voi laittaa mitä vaan mieleen tupsahtaa!

Yritin olla taiteellinen...J'ai essayé de vous montrer mon côté artistique...

Hier, quand j'avais ma journée libre j'ai fait un peu de pâtisserie ! Vous ne connaissez peut-être pas ce que sont les petites tartes sur les photos mais je vous explique : Ce sont de petits gâteaux qu'on fait toujours pour Noël en Finlande! Et le truc marron au milieu c'est de la confiture aux prunes. En plus, la pâte a presque le même goût que les croissants en France. Tout simplement délicieux !

5 comments:

 1. tosi kiva blogi! ja ihania joulutorttuja :)

  ReplyDelete
 2. Yummy :)
  xx

  http://www.joanne-beautifuladdiction.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Kiitos kommentista! Ihana blogi sulla, taidankin seurata :) Saanko kysyä oletko osaksi ranskalainen kun kirjoittelet ranskaksikin vai oletko vain ranskankielen ystävä kuten minä? :)

  ReplyDelete
 4. Olisinkin osaks tai kokonaan ranskalainen, mutta ihan suomalainen oon! Oon vaan ihan hurahtanut ranskaan ja sen kieleen, ja siellä on tullut vietettyä hirmuistasti aikaa :)

  ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :