12.12.11

...A Winter's Day

Mulla on tänään vapaapäivä ja sen kunniaks menin pihalle napsasemaan pari talvikuvaa. Lauantaina olin Tampereella tarkoituksenani kuvailla joulutoria, mutta sateisen kelin takia siitä ei tullut mitään. Nyt alan lukemaan kokeisiin ja sitten ryhdyn leipomispuuhiin. 

Miksen ole muuten koskaan aikaisemmin tajunnut, että talvisäässä on ihana juosta? Lauantaina klo 23 ja sunnuntaina klo 22 juoksin töistä kotiin. Ihanaa!

J'ai pas cours aujourd'hui donc j'ai profité de ma journée libre et je suis allée prendre des photos dehors. Comme vous voyez, on a de la neige partout maintenant ! Mais cela fait que environ 3-4 jours qu'on en a...La neige est arrivée très tard cette année. En tout cas je trouve ca très beau.

Et en fait pourquoi je ne m'étais jamais rendu compte à quel point c'est bien de courir dehors en hiver ? Samedi à 23h et dimanche à 22h je suis rentrée du boulot en courant. J'ai adore ca !

8 comments:

 1. Vitsit en kyl tiiä :O Mullakaan ei kaikki blogit päivity joten varmaan sit bloggerissa joku vika? Mun pitäis varmaan seurata kans enemmän blogilistan kautta niin ois ainaki joku paikka missä ne päivittyy :D Jee toi huivi on kyllä ihana :) Kiva ku osallistuit arvontaan :)

  ReplyDelete
 2. Aika outo juttu kyllä, tai ainakin hermoja raastava. Toi on kyllä totta, että blogilista päivittyy just oikein :) Pitäis seurailla siellä enemmän!

  ReplyDelete
 3. Lovely blog!! I'm following :)

  xx
  www.fashionistasworld.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. That's so nice, thanks a lot :)

  ReplyDelete
 5. J'aime beaucoup cette série de photos !

  ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :