10.2.12

...The beginning of the end.

Lopun alku alkaa huomenna klo 9.00 kun lukioiden abiturientit, kokelaat, tulevat ylioppilaat, saavat lukea äidinkielen tekstitaidon ylioppilaskokeen tehtävänannot ja vastata niistä kolmeen. Minulla on jäljellä kirjoituksia 12 tuntia äidinkieltä, 6 tuntia yhteiskuntaoppia, 6 tuntia ranskaa + kuultu ja 6 tuntia ruotsia + kuultu. Mihin tämä aika oikein katoaa? Olen silti enemmän kuin onnellinen, että vihdoin tämä loppusuora on saavutettu. Paikoillenne, valmiit, HEP ja kohti valmistumista YLIOPPILAAKSI!


Tavoite on yksinkertainen: mustavalkolakki.

Näillä sanoilla haluan toivottaa onnea ja menestystä tänä kevänä valmistuville ja erityisesti voimia niille, jotka huomenna minun laillani istuvat salissa päkertäen tekstitaidon vastauksia. WE CAN DO IT!

2 comments:

  1. Millaisia arvosanoja tavoitteissasi on Yo-kokeissa?

    ReplyDelete
  2. Moikka. Tavoitteet on tällaiset: ruotsi M, äikkä M mutta ei oikeestaa väliä tuleeko huonompikin, yhteiskuntaoppi M/E, ranska L/E vaikka L on aika epärealistinen...Yritän välttää laittamasta tavoitteita liian korkealle, etten pettyisi. Esimerkiksi englannista tavoite oli M ja kirjoitin kuitenkin E:n.

    ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :