8.2.12

...I'm back!

Vihdoinkin hiljaiselo blogin puolella päättyy, vaikken varmasti pystykään heti päivittelemään yhtä aktiivisesti kuin ennen. Nyt on vain tapahtunut niiiiin paljon, että haluan jakaa näitä ainutlaatuisia asioita tässä blogissa. Ette tiedäkään kuinka monta kertaa tämän "tauon" aikana on tehnyt mieli tulla lataamaan kuvia ja kirjoitella, mutta onneksi olen pitänyt pintani ja saanut siirrettyä energiaani muuhun. Nyt joka tapauksessa haluan ilmoittaa, että 

OHI ON, AAMUJA 0 !!

Niin siis lukion oppimäärä on mun osaltani siis suoritettu. En vieläkään usko tätä todeksi, ehkä siksi että olen edelleen täällä koulussa puoli 3 näpyttelemässä tätä tekstiä...Nyt sitten vähän mun tämän kevään aikataulua:

- Pe 10.2. Äidinkieli tekstitaito 
- Ma 12.2. Pitkä ranska, kuultu
- Ti 13.2. B-ruotsi, kuultu
- Ke 15.2 Potkiaiset
- To 16.2. Penkkarit + jatkot
- 18.-22.2. Hostsisko Suomeen!
- 9.3. Ranskan kielen koe yliopistoa varten Helsingissä
- 12.3. Äidinkieli esseekoe
- 14.3. Yhteiskuntaoppi
- 16.3. Pitkä ranska
- 19.3. B-ruotsi -> VAPAUS !!!

Kuten ohjelmasta näkyy, niin työntäyteinen kevät on tulossa ja vapaa-aika vietetään joko töissä, tenttipaketteja tehden tai tenteissä ollen. Niitä nyt en jaksanut tuohon ohjelmaan laittaa, ei ne ketään kuitenkaan kiinnosta! Muuten vaan yritän sitten lueskella varsinkin yhteiskuntaoppi on vähän unholassa.. Hirveetä stressiä ei ole, koen että olen hyvinkin valmis kirjoittamaan tänä keväänä ylioppilaaksi (paitsi jos unohdetaan toi äidinkieli, jossa numeroni ovat alkaneet hälyttävästi laskea...) 

Onko kukaan muu kirjoittamassa tänä keväänä ylioppilaaksi?

No comments:

Post a Comment

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :