10.2.12

...Searching for the perfect dress

Miten vaikeaa voikaan olla löytää se täydellinen ylioppilasmekko? 

Itselläni lähtökohtana mekon hankintaan oli se, että halusin jotain mikä matsaisi yo-lakin kanssa. Näin ollen metsästin jotain vaaleaa, jossa saisi olla jotain mustaa yksityiskohtaa. En halunnut missään nimessä mitään "kermakakkua", vaan jotain hyvin istuvaa, klassista ja kaunista. Ylioppilasjuhla on mielestäni niin perinteikäs juhla, että halusin että pukuni korostaisi arvostustani tätä juhlaa kohden. Lukion lähestyessä loppuaan klikkasin itseni nettiin ja päätin käydä läpi kaikki suurimmat netin vaatemyymälät. Vietin useita tunteja mm. Nellyn, Zaran, Mangon, Shopbobin ja Asoksen sivuilla. Olin löytänyt jo fashiolistalta kaksi aivan ihanaa mekkoa (kuvassa 2 ylintä), joissa molemmissa yhdistyi ne elementit, mitä asustani hain. 


Muita sivuja selaillessani huomasin, että lähes poikkeuksetta kiinnitin eniten huomiota yksi olkaimisiin mekkoihin. Lopulta päädyin miettimään kahden allaolevan mekon välillä. Pituus (tai pikemminkin lyhyys) jäi kuitenkin mietityttämään ja varsinkin Nellyn vasemmanpuoleinen mekko näyttää liian avonaiselta ja rintojakorostavalta arvokkaseen juhlatilaisuuteen. Rakastuin sen leikkaukseen ylikaiken, mutta pakotin itseni muistuttamaan, että etsin siistiä juhlamekkoa, enkä baarimekkoa.


Lopulta jäljelle jäi kaksi toisiaan hyvinkin paljon muistuttavaa mekkoa. Mangolta uskoin kuitenkin saavani parempaa laatua, sillä kyseessä oli mekko, joka on tehty 100% silkistä. En epäröinyt kauaa, vaan klikkasin Mangon mekon kotiin. Nellyn mekossa kokoja taisi olla vain M jäljellä, kun taas Mangossa XS, joka on ainoa mikä minulle yleensä sopii. Molemmissa värivaihtoehto on myös hieman hankala, enkä siis saanutkaan sitä unelmieni valkoista mekkoa. Joka tapauksessa Mangon paketti saapui kotiin tällä viikolla ja kokeilin sitä kerran päälleni ja se on aivan ihana! Tosin kuvaa katsellessani huomaan yhä haaveilevani Nellyn versiosta...

Mitä te tykkäätte Mangon mekosta? Olisitko itse valinnut toisin? Miksi?

2 comments:

  1. toi Classy-mekko oli mun mielestä aivan ihana !

    ReplyDelete
  2. Niin munkin mielestä! Mutta sitä ei myydä enää :/

    ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :