22.3.12

...The Premiere

Eilen tosiaan oli meidän lyhytelokuvan ensi-ilta. Koska tarkoitus oli pukeutua gaalamaisesti, mulle iski hirveä paniikki, koska koko eilinen päivä oli aivan täynnä menoa ja sitten totesin, että mulla on tasan 45 minuuttia aikaa löytää itselleni illan asu. Kiersin äkkiä Hämeenkadun suurimmat vaatelikkeet, enkä löytänyt mitään juhlavaa, pelkästää kesämekkoja. Sitten astuin H&Mn ja olin jo aivan epätoivon partaalla, kunnes silmiini osui ihana kimalteleva vaalea hame. Nappasin sen heti sovituskoppiin ja se sopi kuin sopikin mulle. Nappasin H&Mltä kanssa tuollaisen aika perustopin, joka sopii aika mukavasti tuon hameen kanssa. Olin todella tyytyväinen asuun ja hame oli mulle varsinainen löytö, sitä voi yhdistellä ihan miten tahtoo ja se tullaan näkemään mun päällä vielä varmaan monet kerrat!


Itse juhla oli aivan huippu. Sali oli sisustettu todella gaalamaisesti, siellä oli pokeripöytä ja tietenkin valokuvausalue ja valkokangas. Juhlat alotettiin skumpalla ja sen jälkeen tarjolla oli pientä naposteltavaa. Lyhytelokuvia tapahtumassa oli yhteensä kuusi. Vähän kieltämättä jännitti siinä kohtaa, kun oma pärstä tupsahti siihen isolle screenille. Olen hirveän kriittinen omaa tekemistäni kohtaan, mutta yleiskuva leffasta oli kyllä todella hyvä ja tykkäsin kyllä omastakin tekemisestäni ainakin parissa kohtaa. Ei tullut sellanen fiilis, että nyt hävettää ja onneksi saamani palaute oli vain positiivista.
Hier, j'étais à la première d'un court métrage où j'ai joué le rôle principal. J'ai un peu paniqué pour me trouver une tenue car j'avais 45 minutes pour faire des magasins et trouver une robe qui m'irait bien. Finalement j'ai trouvé une jupe à H&M et je l'adore ! Il y en restait que deux donc j'ai vraiment eu de la chance. J'ai bien aimé ma tenue et je m'y suis sentie bien toute la soirée.

Le gala était super. La décoration était très bien faite. Il y avait un mec qui prenait tout le monde en photo et on a bu du champagne et tout ! C'était juste top ! Puis on a regardé 6 court métrages. Ca faisait bizarre de me voir sur le grand écran mais je suis très contente du résultat. Tout notre groupe a fait énormément d'efforts pour faire ce film et je suis très fière de nous tous. Et en ce qui concerne mon rôle dans le film, les avis des gens étaient très positifs donc je n'ai pas à avoir honte :)

12 comments:

 1. olin pyörtyä kun näin tuon asukokonaisuuden! aivan ihana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua :D ! No mut tosi kiva jos tykkäät :)

   Delete
 2. Susta tulee niin paljon ''julkkisfiboja'' :D Oot niin kaunis ja tyylikäs ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Julkkisfiboja :D? Missäköhän mielessä :P Mut kiitti hei kauheesti ihanasta kommentista :)

   Delete
 3. upea asu! :) hienoa et kirjotat ranskaks myös, en kyl ite ymmärrä mitään mut kuitenkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Juu monihan kirjoittelee suomeksi ja enkuksi, mulle on luontevinta kirjoittaa suomeksi ja ranskaksi ja siten kaverit ja poikaystäväkin pystyvät seurailemaan blogiani :)

   Delete
 4. Olá, estou seguindo você no Fashionlista e agora aqui! (Brasil) ;D
  Visita meu blog: http://layssales.blogspot.com.br/

  Hi, I's following you in Fashionlista and here!
  Visit my blog: http://layssales.blogspot.com.br/

  Kisses ;*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, you have a nice blog :)

   Delete
 5. Très jolie tenue, j'espère que j'aurais peut être l'occasion de voir un jour ce court métrage. En tout cas, bonne continuation dans ce monde :)
  Fiona

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci beaucoup. Je pense que je vais montrer le DVD à Cindy donc je pense que tu pourras le voir aussi :)

   Delete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :