8.4.12

...Good food in Paris

Mitä olisikaan loma ilman herkuttelua? Rakastan eniten ranskalaista ruokaa ja tietenkin Starbucksia, jonka pystyi bongaamaan lähes joka kulmasta Pariisissa ja niillä sitten herkuttelin koko matkan. Tietenkään ei saa unohtaa Ranskan herkullista juomatarjontaan, lemppareihini kuuluu punaviini sekä Monaco. Monaco on sellaista drinksun tapaista, jossa on yhdistettynä kalja, granaattiomena "mehutiiviste" sekä limonaati (ei saa ainakaan Suomesta). En tiedä mistä tämä kyseinen juoma on alunperin kotoisin, mutta Ranskassa olen siihen tutustunut ja sitä on siellä aina pakko saada. Namnam kerrassaan!


Starbucksissa Champs-Elyséella. Ei paha.

Un Moccha Blanc


Monaco! Lemppari!

Mikään ei voita ranskalaista leipää

Ihana taitelijaravintola Montmartressa
Suolaisia crêpesejä ravintolassa. Tässä sisällä juustoa, kinkkua ja herkkusieniä.

Pakollinen punaviini kuva
Kävimme myös Amélie leffasta tutustussa "Café de deux moulins"issa. Paikka oli aikas mukava ja vieläpä hyvällä paikalla, aivan Moulin Rougen takana eikä siitäkään ollut pitkä kävelymatka Sacré Coeurin kirkolle. Palvelu oli todella ystävällistä, kelpaisi mullekin tuollainen työpaikka :) Sieltä löytyivät myös leffankin kautta tunnettavuutta saaneet Crème Brûlée leivokset. Namskis.
Ja Moulin Rougen edessä oli taas pistäydyttävä Starbucksiin...En vaan kestä kuinka hyviä nuo ovat ja varsinkin tuo juustokakku vie kielen menneesään!

Pique-niquella Pariisin auringon allaViimeisenä päivänä suuntasin poikaystäväni kanssa piknikille minnes muuallekaan kuin Eiffel torin juurelle. Oli niin loma fiilis, aurinko pastoi kirkkaalta taivaalta, linnut lauloivat ja edessä häämötti Eiffel. Eväinä oli ranskalaista kuoharia, juustoa, patonkia, makkaroita ja leikkeleitä sekä suklaata jälkiruuaksi. Mahtava päivä.


Enkä edes viitsi kertoa kuinka monta kiloa onnistuin hankkimaan lisää parin päivän matkan aikana...haha.

No comments:

Post a Comment

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :