7.5.12

Juhannustyttö -elokuva

Nyt vihdoista viimein puhun tästä blogissa. Olen vähän vihjaillut tästä aikaisemminkin, kun olen puhunut esimerkiksi mahtavista tarjouksista ja siitä kuinka onnellinen olen...kaikki tämä on kitkeytynyt aika paljon tulevaan Juhannustyttö -elokuvaan, jossa näyttelen. Kyseessä on noin tunnin mittainen elokuva Harri J. Rantalalta, joka on ohjannut lyhytelokuvia ja kerännyt niillä mainetta ympäri maailmaa erinäisillä festareilla -Cannesin elokuvajuhlista puhumattakaan. Leffan koekuvaukset olivat syksyllä ja osallistuin niihin ja niin siinä kävi, että mukaan pääsin näyttelemään pääroolin juhannustyttönä. Elokuva kertoo kolmiodraamasta etelä-pohjalaisessa kyläyhteisössä, kun juuri kruunattu Juhannustyttö lähtee muukalaisen mukaan ja jättää yhteisön ja tulevan aviomiehensä. En malta odottaa kuvauksia luonnon helmassa kansallispuvuissa ja huippujen vastanäyttelijöiden kanssa. Ja kaiken tämän upeuden lisäksi pääsen vielä ratsastamaan elokuvassa, joka sekin on ollut unelmani jo vuosia. En voi muuta kuin kiittää ohjaajaa Harria, joka valitsi minut mukaan tähän leffaan. Tästä tulee suuri seikkailu!


Otimme viikonlopun aikana hirveästi promokuvia ja tässä vain muutama, jotka sain koneelle. Meillä oli myös pressitilaisuus, jossa oli paikalla Pohjanmaan media. Voisin linkitellä tänne bloginkin puolelle elokuvasta tehtyjä lehtijuttuja, jotka on julkaistu myös netissä. Joka tapauksessa yritän pitää blogini päivitettynä ja kertoa teille kuulumisia leffan suhteen, sen verran iso juttu tämä minulle on. Harkitsen myös tietokoneen ottamista mukaan ensi kesänä kuvauksiin, jotta voisin kirjoitella sieltä kuulumisia. Kuvaukset tulevat kestämään kolme viikkoa minun osaltani, eli siellä sitten olen kiinni enkä kotio pääse. Ei kyllä haittaa ollenkaan ;)


Päänäyttelijät Eerik Kantokoski, Nicole Onnela ja Jose Viitala
Ce que j'ai fait le week-end n'est plus un mystère. Maintenant c'est officiel : j'ai signé le contrat et je peux en parler à tout le monde. Je vais donc jouer le rôle principal du prochain film d'un réalisateur finlandais Harri J. Rantala. Nous avons passé le week-end ensemble avec le réalisateur et tous les acteurs. Ce week-end était vraiment extraordinaire, je ne me suis jamais sentie aussi bien avec les gens et on s'entendait trop bien. Nous étions tout le temps habillés dans nos costumes typiques finlandais et qu'est-ce que j'ai adoré ca ! Je n'arrive  toujours pas à me rendre compte que cet été je vais passer 3 semaines à filmer ce film avec ces magnifiques personnes. De plus j'ai la chance de monter un cheval dans ce film, quelque chose dont j'ai toujours rêvé. Je ne pourrais pas être plus heureuse. 

Je vais essayer de vous tenir au courant de ce qu'on fait au tournage et de tout ce qu'on fait pour préparer le film. On a fait quelques interviews le week-end dernier et je vais peut-être les poster sur mon blog. On verra.

2 comments:

  1. Oii ihanaa! Onnittelut ja pidä hauskaa kuvauksissa :)) Promokuvat on oikein onnistuneita

    ReplyDelete
  2. Kiitos hirveesti ja varmasti tulen pitämään hauskaa :)!

    ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :