11.6.12

...Pikkuusen Häjymmät Pirot

Huhhuh mikä viikonloppu takana. Olen tällä hetkellä junassa kukkaseppele päässä matkalla kohti Tamperetta ja kirjoittelen tätä blogitekstiä. Julkaisen tämän sitten kun kotio pääsen ja saan taas netin käyttöön. On ollut mahtavaa viettää taas aikaa Juhannustyttö -elokuvan ihmisten kanssa, heidän kanssaan ei voi olla muuta kuin hauskaa ja nautin todella meidän yhteishengestä ja yhdessä tekemisen meiningistä. Aamulla marssimme heti Annastiinan kanssa herkuttelemaan hotellin yhteydessä olevan Fransmannin aamiaiselle. Olimme kuin pikkutytöt karkkikaupassa, kumpikaan meistä ei ollut pitkään aikaan nauttinut hotelliaamiaista ja nyt sitten söimme napamme täyteen. Itse otin iiison lautasellisen luonnonjugurttia ja siihen sekoitettuna kuivattuja hedelmiä, marjoja, hilloa ja eri myslejä...Kerrassaan taivaallista! Herkuttelimme myös mm. munakokkelilla ja pekonilla...ja tietenkin unohtamatta jälkiruokia! Tuollaisella aamupalalla päivä ei voi alkaa muuta kuin hyvin! 

Ruokailujen jälkeen suuntasimme taas torille. Siellä oli ihan hullua menoa, ihmiset oikein innostuivat kuvailemaan meitä ja kuvamme lähtivät vaikka kuinka moneen maailmankolkkaan...ihmisiä oli niin Euroopasta, Venäjältä, Aasiasta, Meksikosta ja Kanadasta. Aivan huippua! Ja ehdottomasti parasta oli nähdä ihmisten iloiset ilmeet, kun he pääsivät kuvaan meidän kanssamme. Ja mekin tietysti olimme hirveän iloisia. Ihastuttavimpia oli lapset, yksi aasialainen jäi kyllä ikuisesti mieleeni, sellainen innostus päällä että ei ole toista nähty! Omassa kamerassani ei ole kuvia hänen kanssaan, mutta kun saan niitä muilta niin laitan tänne varmasti.Päivän yksi kohokohta oli myös vastanäyttelijäni Eerik Kantokosken saapuminen torille. Oli huippua nähdä pitkästä aikaa. Torilla oli myös tangojuhlat ja pojat innostuivat tanssittamaan Juhannustyttöä. Hauskaa oli, siitäkin kuvia myöhemmin! Tuli myös jutusteltua Harrin (ohjaaja) kaverin, hallitsevan Tangokuninkaan kanssa, siitä varmasti lisää myöhemmin...;)
Oh là là, quel bon week-end passé ! Actuellement, je suis dans le train pour Tampere et j'écris ce texte pour vous expliquer un peu ce que j'ai fait ces dernier jours. Je publierai ce texte en rentrant chez moi. Ca m'a fait trop du bien de passer du temps avec les gens de mon film, je m'amuse toujours très bien avec eux. Ils sont vraiment géniaux ! Ce matin moi et actrice Annastiina nous somme allées petit-déjeuner à l'hôtel. C'était de la grande luxe, on a trop bien mangé là-bas ! Je crois que ca m'avait manqué un peu les petit-déjeuners à l'hôtel: tout est prêt, il suffit que tu t'assoies et que tu manges ! Héhé.

Après avoir mangé nous sommes retournés à l'exposition. L'ambiance était vraiment dingue là-bas et tout le monde voulait (encore) nous prendre en photo...C'était complétement fou, la plupart de ces gens venaient de différents coins du monde comme d'Allemagne, de Russie, d'autres pays asiatiques, du Mexique, du Canada...juste pour citer quelques-uns. Je crois qu'ils étaient surtout interessés par nos costumes assez ”exotiques”. En tout cas ca nous a fait énormément de plaisir de voir la joie qu'on pouvait leur apporter en posant sur les photos avec eux. Juste génial ! 

Le zenith du jour était le moment où acteur Eerik Kantokoski est arrivé à Helsinki. J'étais très contente de le revoir. J'ai aussi rencontré un mec très connu en Finlande (il a gangé un concours de chant de tango en Finlande, ce concours est très réputé chez moi et comme par hasard le vainqueur est un ami d'enfance de mon réalisateur...mais bon je vous en parlerai mieux plus tard ;) )

No comments:

Post a Comment

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :