8.6.12

Senaatintorilla voi tapahtua mitä vaan

Pikaiset kuulumiset Helsingistä, Senaatintorin tuntumasta. Ollaan nyt siis oltu promoamassa meidän Juhannustyttö -elokuvaa täällä "Pikkuusen häjymmät pirot" -maakuntatapahtumassa. Pitkä päivä taas takana, tulimme juuri hotelliin illalliselta ja kohta taas nokka suuntaa kohti Helsingin yöelämää. Päivä on vietetty mukavasti roolivaatteissa, on tullut muutamat nimikirjoitukset jaettua ja sitäkin enemmän poseerattua valokuviin. Mutta mukavaahan tämä on. Tänään myös Senaatintorilla eräs valokuvaaja mies, tosin nyt jo eläkkeellä, pysäytti minut torilla ja pyysi minua poseeraamaan kameralleen. Hän näytteli minulle työnäytteitään: upeita kuvia studiossa ja eri aikakausilehtien kannessa, jotka kaikki siis olivat hänen käsialaansa. Hän kertoi minulle harrastavansa "kauniiden naisten" kuvaamista eläkeaikanaan ja laittavansa joka päivä yhden uuden kuvan nettisivuilleen. Ja niin siinä kävi, että minäkin sinne Juhannustyttönä eli Emiliana sinne päädyin. Tässä linkki hänen sivuilleen:  http://blipfoto.com/darsa  Minä olen siis päivän 8.6.2012 kohdalla. Mielenkiintoista, että tällaiset ihmiset olivat kiinostuneet minusta ja ennen kaikkea Juhannustytöstä. :)
J'écris quelque chose vite fait. En ce moment, je suis à Helsinki je suis venue ici pour mon film, on essaye d'en parler un peu à tout le monde ce week-end car il y a une grande exposition ici donc on veut en profiter. Là, je viens de rentrer à l'hôtel après un dîner au resto avec le realisateur et une actrice. Bientôt on va faire une petite soirée, aller dans un bar ou je sais pas où...Aujourd'hui a été une longue journée pour moi, jai signé plein d'autographes et on a pris plein de photos de moi. Je crois que je ne pourrai jamais m'habituer à faire ca. En plus cet après-midi un photographe professionnel (maintenant en retraite) m'a arrêté pour me prendre en photo. Il m'a montré les photos qu'ils avaient prises: plein de photos pour des magazines connues et tout ! J'étais vraiment étonnée. Puis il m'a expliqué que depuis sa retraite il a ouvert une site Internet où il ajoute une photo par jour. Après m'avoir prise en photo il m'a passé le lien de son site et il m'a dit qu'il était très ravi et qu'il allait tout de suite rentrer chez lui pour mettre les photos sur son pc. Vous pouvez voir ses photos ici : http://blipfoto.com/darsa . Moi, je suis le 8 juin 2012. Quelle journée magnifique !
4 comments:

 1. Comme tu es magnifique sur cette photo qu'il a pris! Profites bien de tous ces moments, ça doit être super sympa !

  Bises, à une prochaine fois en France :)
  Fiona

  ReplyDelete
  Replies
  1. merci beaucoup :) je profite à fond de tous ces moment magnifiques, je vis mon rêve.bisous à toi

   Delete
 2. Moi täältä Kajaanista sinne Helsingin Senaatintorille! Olen Harrin 34-vuotias isoveli Sami Rantala. Harri on paljon kehunut sinua minulle! Sinulla on oikein mahtava asenne! Harrilla kävi lottovoitto, kun hän löysi sinut teidän Juhannustyttö-elokuvaanne! Tänään lähetin Harrille tekstiviestin ja kerroin, että kirjoitan tänne sinun blogiisi. Teillä on oikein hyviä kuvia myös Juhannustyttö-elokuvan Facebook-sivuilla ja sinun tässä blogissa. Olen noin kymmenen vuotta yrittänyt olla perhe- ja työkiireideni keskellä mahdollisimman paljon Harrin tukena elokuvatouhuissakin. Harri on tosi hyvä tekemään elokuvia! Hän on myös saanut paljon menestystä sekä kotimaassa että ulkomailla! Tänään kello 15 alkaen juoksen Kajaani Street Runin puolimaratonin. Tsemppiä teille kaikille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva, että kirjoitit mulle, tällaiset kommentit piristävät päivää! Luulen, että tuo "lottovoitto" on molemmin puolinen varsinkin näin nuorelle näyttelijälle on ainutlaatuista päästä tekemään töitä Harrin kanssa. Hänellä on lahjoja ja tarvittavaa silmää leffoille. Olisi hienoa jos kesällä ehtisit tulla käymään kuvauksissa :) ja toivottavasti juoksut meni hyvin!

   Delete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :