3.6.12

...Ylioppinut kuittaa

Eilen oli suuri päivä. Minun ja veljeni ylioppilasjuhlat. Meillä oli upeat lakkiaiset Tampere-talosta, josta matka jatkui sankarihaudoille ja sieltä kotiin sukulaisten ja ystävien kanssa juhlistamaan. Oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja tuli syötyä ja juotua itsensä aivan ähkyyn! Ja sama meno jatkunut tänä aamuna, kun ei toi ruokamäärä tunnu loppuvan vaikka kuinka söisi...Nyt sitten vähän kuvia juhlapäivästäni, asustani, kampauksestani (josta tykkäsin älyttömästi!!) ja ruokapöydästä. Iskä oli kameramiehenä, ja se otti ihan liian vähän kuvia ja muutenkin sillä oli ajoittain pieniä vaikeuksia järkkärini kanssa. Joten jos laatu ei ole huippua niin tiedätte mistä johtuu.
ceux qui ont eu le bac à mon lycéemaailman ihanin kampaus. j'adore cette coiffure.

skumppaa? du champagne ?
tuplajuhlat<3

muutama ruusu tuli...on a eu juste quelques roses...

gâteau aux fraises
Ah comme j'aime le lycée finlandais et ces traditions. Hier c'était la remise des diplômes et j'ai passé une journée magnifiques ! On avait plus de 60 personnes à la maison pour fêter ca, on a trop bien mangé (et bu) et le soir je suis allée en boîte avec des amis. C'était super. J'ai adoré ma robe grise et ma coiffure. Pour la première fois de ma vie j'ai vraiment eu l'impression d'être une princesse pendant une journée entière. Mais je pense que j'ai mérité tout cela après mes trop bonnes notes du bac!

10 comments:

 1. tu es vraiment superbe, félicitation pour ton diplôme! gros bisous

  ReplyDelete
 2. Tu es vraiment magnifique ! Cette robe et coiffure te vont à merveille!
  Bises.
  Fiona

  ReplyDelete
 3. Marjorie : Cette bombe !! :D

  ReplyDelete
 4. En koskaan kommentoi mitään blogeissa olevia vaate- tai kampausjuttuja (kun en niiden päälle ymmärrä), mutta nyt on kyllä ihan käsittämättömän kaunis kampaus, mekko ja koko tyyli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että kommentoit :) tuo tyyli mekkoineen ja kampauksineen on sen verran klassinen ja simppeli että siitä on siksi varmaankin monen helppo tykätä :)

   Delete
 5. tu es très très jolie :)

  ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :