16.7.12

...JT @ Seinäjoen Tangomarkkinat

Huhhuh mikä viikonloppu takana! Torstai ja perjantai meni oikein railakkaasti Seinäjoella, kun olimme Juhannustyttö porukan kanssa markkinoimassa elokuvaa Tangomarkkinoiden yhteydessä. Lauantai ja sunnuntai sitten menivät työn merkeissä, lauantaina mukavat 16 tuntia mäkkärillä ja sunnuntaina iltavuoroo. Mutta lauantaina yönä voitettiinkin kassakisa, joten se todellakin oli sen arvoista ;) Oli vähän meinaan populaa, kun oli tuo ihana Tammerfest. 

Mutta nyt keskitytään siihen, mitä tein torstaina ja perjantaina. Valitettavasti järkkärilläni otettuja kuvia minulla ei ole tarjota, sillä tyypilliseen tapaan unohdin muistikortin Tampereelle. Onneksi kuitenkin ohjaajalta löytyy kuvamateriaalia. Torstaina siis vedin päälle roolivaatteet ja vietimme näyttelijöiden kanssa ihanaa yhteisaikaa elokuvaa markkinoiden. Kiertelimme torilla ja yhtenä päivän kohokohtana oli mm. jutteleminen ranskalaisten kanssa. Ne on kyllä niin ihanan avointa kansaa! Illalla, kun muut näyttelijät olivat menneet koteihinsa minä, Eerik ja Harri lähdimme Harrin vanhempien luokse Nurmooseen. Katselimme televisiosta Tangomarkkinoiden semifinaalia ja sen päätyttyä suuntasimme takaisin tangokadulle. Tanssahtelimme tangon tahtiin, kiertelimme ja kaartelimme ja ihmiset olivat ihanan kiinnostuneita meistä. Kahden aikaan tulimme sitten takaisin.

Iso kööri koossa Nurmo-Filmin teltan edessä

Perjantaina torilla olleet näyttelijät. Ali Ahovaara, Monica Metsäranta, Minä, Emilia Granholm, Eerik Kantokoski, Hannu Rantala ja Kristiina Karhu

Seinäjoki sightseeingillä käytiin myös tsekkaamassa tuleva ensi-ilta elokuvateatteri Bio Marilyn

Illalla tangokadulla Eerikin kanssa
Perjantaina aamutoimien jälkeen lähdimme taas kohti kauppatoria. Aamu lähti kieltämättä hyvin käyntiin, sillä tapasimme Jutta Urpilaisen torilla. Hän heti bongasi meidät ihmisjoukosta, ja juttelimme hänen kanssaan kunnon tovin. Oikein mukava ihminen. Siinä ympärillä sitten pyöri tietysti hirveä määrä lehdistöä ja koko ajan kamerat räpsivät vieressä. Oli ihan hauska seuraavana päivänä bongata meitä lehdistä, ainakin Ilta Sanomissa ja Hesarissa oli juttua :) 

Jutta Urpilaisen kanssa :)

Kurikan vahvistus Annastiina lyöttäytyi seuraamme perjantaina 
Perjantaina ennen kuin minun oli aika suunnata takaisin Tampereelle, jatkoimme Seinäjoki sightseeingiä kipuamalla ylös kirkon viereiseen torniin (olikohan sen nimi Lakeuden risti, en nyt ihan muista). Sieltä oli oikein hyvät näkymät koko Seinäjoelle ja Lakeudelle.


Siellä ihastellaan maisemia. Mulla on päällä Eerikin takki, olin aivan jäässä tuolla!


Ja loppuun tällainen pieni loppukevennys...Ihan hullua porukkaa nuo näyttelijät ;) Ei ihmekään, että viihdyn heidän seurassaan niin hyvin. Mun mielestäni tämä kuva kuvastaa meitä harvinaisen hyvin!

No comments:

Post a Comment

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :