25.8.12

...On A Walk

Edellispäivänä oli taas vaihteeksi kuuma! Lähdin silti kävelemään sellaisen 4km lenkin, että pääsen edes johonkin ihmisten ilmoille. Mukaan vain kevyet vaatteet, sandaalit, aurinkolasit ja kamera. Tässä parit kuvat maisemista, jotka näen joka päivä.


Olin tossa eilen yksillä festareilla ja tulin hetki sitten kotiin. Oon aivan kuollut. Otin kännykällä joitain kuvia, katotaan onko julkaisukelpoisia. Muut kaverit jää vielä täksi illaksi sinne, mutta mulla itselläni on jo muita suunnitelmia! Tiedossa laatuaikaa hyvän ystävän kanssa ja sen jälkeen lähetään illanviettoon, jossa tapaan kasan kavereita piiiiitkän ajan jälkeen! Ei olla meinaan taidettu nähdä viime lokakuun jälkeen, hui! Nyt päikkäreille ja sitten pitään hauskaa ja nauttimaan elämästä! :)

7 comments:

 1. Oijoi ku hienoja maisemia! Saaks vielä udella missä päin Ranskaa oot? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös olekin ;) Tällä hetkellä asustelen pikkukylässä Pralongissa, Saint Etienneen on puol tuntii matka ja seuraava iso kaupunki itään on Lyon. Eli Rhône Alpes alueella mennään :)

   Delete
 2. Oijooi ihanat maisemat. :) Eksyin tänne reilin jälkeisissä ulkomaavieroitusoireissani ja jään kyllä seurailemaan. Ranska oli mulle suuri positiivinen yllätys, sillä jostain syystä se oli ollut ainoita kohteita, joista ennakkoajatus oli vähän kiinnostumaton. Typerää.. sillä sehän olikin sitte enemmän kuin ihastuttava paikka! 8D Pääsitkö siis opiskelemaan sinne jotakin, missä paikassa sun koulu sijaitsee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ranska on kyllä ihana paikka ja täälläkin riippuu paljon missä pain Ranskaa on, alueissa on niin suuria eroja. Se tekee mielestäni Ranskan hienouden. Opiskelen siis yliopistossa lakia ja sellaisessa suht koht pienessä kaupungissa kuin Saint Etienne. Lähellä Lyonia ja Sveitsin rajaa sijaitsee :)

   Delete
 3. Ihania kuvia! Mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät?=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Käytän ihan perus Picasaa :)

   Delete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :