23.8.12

...The First Day


Ensimmäinen päivä takana Ranskassa :) Miten rakastaankaan sitä, kun syödään ulkona ja grillaillaan. Pitäisi vaan taas tottua näihin järjettömiin ruokamääriin, nyt lounaalla oli alkusalaatti, makaroonia, hunajamelonia, makkaraa (ei todellakaan sellaista kuin Suomessa), kanaa ja jotain muuta lihaa, jugurttia ja jälkkäriksi sellaista makeeta luumusekoitusta. Ja leipää! Ja kaikkea siis tuossa järjestyksessä. Ois nyt ollut vielä juustoja niin olisin räjähtänyt! Mutta ranskalainen ruoka...ah, on se vaan herkullista! Varmaan taas aluksi lihon kiitettävästi ennen kuin keho tottuu tähän tapaan syödä.

Fiiliksiä? On todella normaali olo olla täällä, sellainen että tätähän mä olen odottanut kuin kuuta nousevaa. On todella rauhallinen ja onnellinen olo. Täällä elämän pienistä asioista nauttii jotenkin tavallista enemmän. Vaikea selittää. Mutta pakko myöntää, että aikamoinen elämän muutos tämä on nyt, varsinkin vielä kun koulu ei ole alkanut. Suomessa olin oikeesti KOKO ajan menossa, ja täällä saatan viettää päivän tekemättä mitään ihmeellistä. Tähän on niiin vaikea tottua, vaikka tiedänkin että se tekee hyvää mulle.

Sää on muuten todella outo täällä. Siis hyvin kuuma ja ekanakin yönä oli 30 astetta! Sitten joka päivä on alkanut kauhee ukkonen, siis se on ihan hullua täällä saattaa päivällä olla 38 astetta ja tunnissa tippua 28 asteeseen! Sitten sataa ja ukkostaa niin paljon että! Mutta tästä lämmöstä kyllä nautin...ai että :)

Nukuin yhdeksän tuntia, söin leipomon herkkuja ja nyt katon telkkaria ja kuuntelen ranskalaista musiikkia. Kun sade loppuu niin lähden kyllä pihalle!

Ja tässä vielä äidille ja iskälle, joiden ainoa tytär lähti valloittaan maailmaa:No comments:

Post a Comment

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :