19.9.12

...Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon.

"Valmiina lähtöön, ota mua kädestä..."

Lokakuu lähestyy, syksy tulee väistämättä Ranskaakin, vaikka välillä aurinko jaksaakin paistaa ja lämmittää 25 asteeseen asti. Silti jo ikävöin kesää, ei tarvitse kuin kuulla tämä biisi ja tulee mieleen vaikka mitä muistoja ja hetkiä viime kesästä. Rakkaat kaverini teki kesästä niin huipun...kaikki spontaanit jutut, tiistai-illat jotka venyivät öiksi. Parasta oli kaikki, mitä ei oltu suunniteltu. Ah ja tää biisi siihen yhdistettynä...bueno
Joka päivä on uusi seikkailu Ranskanmaalla. Aamulla kun herään, en voi tietää mitä päivä tuo tullessaan. Se on sellainen ihana kutkuttava jännitys mahanpohjalla. Yliopistossa alkaa hahmottumaan asiat eri tavalla. On muuten outoa huomata välillä elävänsä kuin osia tai pieniä palasia vaihtovuodestaan...jotain mitä ei pysty selittämään, sen voi vain itse kokea. Lähden nyt illanviettoon yhden koulukaverin kanssa mennään pihalle moikkaan yliopiston vaihtareita.

Ja koskakohan opettajat tajuavat, että en ole vaihtari _enää_? Kaikki kysyy, että oonko täällä vaan vuoden. No herranjestas oon täällä tekemässä kandintutkintoa niinkuin kuka tahansa ranskalainen, what's wrong with that? On se vaan niille kummallinen juttu ;) (Oikeesti mulle se kaikista kummalisinta on, en ehkä ole edes vielä tajunnut, ehkä tä onkin vain unta hihi)

1 comment:

  1. Wonderful, what a web site it is! This web site presents useful facts to us, keep it up.
    My web blog ; Work from home jobs

    ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :