3.11.12

...Paris Chic

Jos asut Tampereella (tai lähistöllä) ja kauniit korut, laukut ja kengät miellyttävät, mulla ois teille jotain mielenkiintoista...9.11 kannattaa nimittäin suunnata Paris Chicin tiloihin Kauppakatu 6A:han, toiseen kerrokseen! Itse en täältä Ranskasta käsin pääse osallistumaan shoppailuihin, mutta viime kesänä kävin tutustumassa liikkeeseen Tampereella, ja voin sanoa, että tämä tyttö meni aivan sekaisin siellä. Niin paljon ihania kenkiä ja laukkuja, koruista puhumattakaan...Vietin kunnon tovin liikkeessä ja lopulta mukaani lähti pinkki clutch (josta sitten tuli kesän lempilaukkuni niin kaupungille kuin viihteelle), tyylikkäät taittoballerinat (kuva alhaalla, omani olivat tosin beiget), ja höyhen- ja timanttikorvakorut. Palvelu on hyvää ja voit olla varma, ettet tapaa monta tamperelaista, jolta löytyisi samat kengät kuin sinulta. Laukut ovat myös uniikit, tosin sama malli saattaa löytyä useassa eri värissä. 


Kuten kuvassa lukee, Paris Chic on lanseeramassa verkkokauppaa ja nyt on oiva hetki käydä shoppailemassa, kun 50€ ostoksesta saa 10€ alennuksen...ei paha. Itsekin kävin taas vilkaisemassa Paris Chicin Facebook-sivuja, ja tein pienen kollaasin laukuista ja kengistä, jotka iskivät silmääni. Ballerinat ovat mielestäni todella tyylikkäät kaikessa yksinkertaisuudessaan ja laukuista taas löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia. Lisää kuvia ja informaatiota löytyy täältä

 Ja tässä vielä viime kesän ballerinani, tosin omani olivat beiget. Oikein mukavat jalkaan. Nämä sopivat itselleni todella hyvin, sillä olen suuri korkokenkäfani, mutta välillä ei meinaa jaksaa koko päivää niillä tallustella, joten laukkuun vain taittoballerinat vaihtokengiksi :) Hyvä hätävara!

No comments:

Post a Comment

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :