20.12.12

...I'm not a girl, not yet a woman

Huui löysin koneelta vanhoja kuvia ja aattelin kaikesta häpeästä huolimatta paljasta teille mun pienen kasvukertomukseni 2006 vuodesta tähän päivään. Kun miettii noita aikoja niin oon niin kiitollinen, ettei teini-ikää tarvitse elää kahta kertaa. Vaikka se aika opettavaista aikaa onkin...

2006 - En muista tosta vuodesta mitään tarkkaa. Se oli sitä vaikeeta yläaste aikaa, taisin olla 8. luokalla. Murkkuikää pahimmillaan!
2007 - Ysiluokkalainen, oltiin silloin muka niin isoja ja vaikka mitä. Tällöin aloin harrastaa teatteri aktiivisesti. Ja päätin hakea Tykkiin opiskelemaan!

2008 - Ensimmäinen vuosi Tykissä. Muutuin aika paljon. Se oli vähän sellaista rajojen koettelua ja oman persoonan etsimistä. Ei ollu helppoa löytää itsensä niin monen persoonallisen ihmisen ympärillä.
2009 - Lukion ensimmäisen vuoden loppu tarkoitti lähtöä Ranskaan. Keväällä oli myös Parasta aikaa -sarjan kuvaukset. Vain hyviä muistoja!


2010 - Tyttö oli aivan rakastunut vaihto-oppilasmaahansa Ranskaan. Olin onnellisempi ja tasapainoisempi kuin koskaan eläen elämäni suurinta seikkailua. Itsetutkiskelu oli huipussaan ja kasvoin hirveästi,
2011 - Puoli vuotta Suomi-elämää takana päin ja voi sitä masennuksen määrää...Oikeesti kun mietin 2011 alkuvuotta niin on vaikea saada mieleen mitään positiivista. Kaikki mun ajatukset oli vain Ranskassa.

2012 - Jes pääsin ylioppilaaksi ja kai mun pitäisi olla nyt fiksuimmillani! Kuvista näkee hyvin hiusvärimuutokset, ekassa oma väri ja sen jälkeen onkin vaan maalia laitettu...Tä vuosi on ollut hyvä, vaikka todella rankka mutta jotenkin osaan käsitellä vaikeatkin asiat ihan eri tavalla kuin ennen. Kai se kuuluu tähän aikuistumiseen. En oo enää teini, vaan 20v yliopisto-opiskelija, joka asuu yksin omassa opiskelijakämpässään Ranskassa. And I'm loving it.

2 comments:

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :