21.2.13

...Impossible is nothing

Tänään on ensimmäinen päivä, kun lähdin kouluun ilman vasenta rannetukea! Ihana tunne, kun edes toinen käsi on normaalina nyt. En tiedä mitä unta oikeen näin alkuviikosta, kun aamulla herättyäni päätin tehä kaikki erilailla, halusin vaan tuntea itseni "normaaliksi". Päätin siis ottaa meikkilaukkuni piilostaan ja aloin meikkaan! Kädet paketissa se ei ollu todellakaa helppoa, mutta en menettänyt malttiani ja lopulta siinä onnistuinkin tyydyttävästi. Vietin siis tosiaan kaksi viikkoa meikkaamatta...no ainakin iho kiittää! Päätin myös käydä yksin suihkussa (se ei ehkä ollut paras ratkaisu, mutta olin silti ylpeä itsestäni) ja pesin ite hampaat! Kuulostaa varmaan oudolta, kun kerron tällasia asioita, mutta näin sen vaan on ollut, että oon koko ajan tarvinnut muiden apua tällasiin asioihin ja se on ollut aika kova paikka mulle.

IMG_4062.
Mulla meni myös hermo siihen, että jalkatuen takia joudun käyttää erilaisia löysiä housuja, kun farkkuja ei pysty oikeen pitää. Päätin kuitenkin yhden päivän ajan kokeilla farkkuja ja se teki mielelle hyvää, nilkka nyt oli vähän kipeytynyt illemmalla, mutta se meni onneksi nopeasti ohi. Oon selvästi parantumassa! Kyllä sitä vaan pystyyn tekeen vaikka mitä, kun vaan päättää! 
IMG_4071.
Tiistaina käytiin myös kavereiden kanssa pelaamassa biljardia yhessä baarissa. On ihanaa, että kukaan ei ajattele olla kutsumatta mua, vaikka en ihan normaalissa kunnossa olekaan. Ei se biljardi kyllä helppoo ollukaan, piti vaan löytää oikea tekniikka kaikkien näiden tukien ja kipsien kanssa! Mutta oli kyllä huippu hauskaa! Menin myös tällä viikolla ensimmäistä kertaa teatteriin takaisin ja olin yhtä hymyä sen jälkeen. Alan siis pikkuhiljaa palaamaan normaaliin elämään ja tekeen normaaleja asioita. Nyt tätä kaikkea osaa arvostaa taas paljon paljon enemmän :)
IMG_4072. Ja kuvituksena toimii toissa päivänä nappaamiani kuvia...Pitäis taas ottaa lisää kuvia, nyt varsinkin kun toinen käsi alkaa olla kunnossa ja pystyn kantaan kameraa :)

6 comments:

 1. je t'ai taggué sur mon blog, mais c'est sans obligation :)

  Des bisous

  ReplyDelete
 2. Tsemiä Nicole! Mutta olet niin oikeassa: asenne on puolivoittoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Niin sita aina sanotaan ja nyt se tuli taas todettua itsekin :)

   Delete
 3. Hurjasti tsemppiä sinne!

  ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :