3.2.13

...Like a swallow

Mulla on ollut tässä jo pitkään pientä tatuointikuumetta. Nyt se on taas kasvanut entisestään. Tiedän aika lailla minkälaista haluaisin, inspiskuvia olisi tässä nyt. Eli lintua, kyyhkystä. Kuvaa mielestäni luonnettani aika hyvin "vapaa kuin lintu". Pitäisi vain saada päätetyksi minne sen ottaisin...

Mitä mieltä olette tästä ideasta?

Cela fait déjà un bon moment que j'ai envie de me faire tatouer. Je sais à peu près ce que je voudrais comme tatouage (des photos en haut) mais il faut juste que je choisisse où je le veux. Je suis fan de ces je trouve qu'ils me décrivent bien "libre comme un oiseau"...

Que pensez-vous de cette idée de me faire tatouer ?

6 comments:

 1. Voi vitsi, noi on kaikki ihania ! Mä jotenki tykkään eniten ehkä tosta missä on toi voikukkajuttu, näyttää kivalta ku ne linnut nousee tonne niskaa kohti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään hirveesti siitä, musta se on ideana niin hyvä ja kaunis toteutus :)

   Delete
 2. Tolleen ois sexy mite nois kahes alimmaises kuvas noi tatskat on.. ;)

  Ps. sain tutustuu Ranskalaisiin ihmisiin kahen viikon ajan ja oli muute harvinaisen makeet kaks viikkoo! Pakko päästä Ranskaan joskus ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi mäkin tykkään :) Hyvä ranskalaiset on kyllä mukavia ;) Ja Ranska ihana maa, täällä on vaikka mitä nähtävää joten suosittelen ehdottomasti!

   Delete
 3. Olen haastamassa sinut blogissani. Julkaisen tekstin pian :)

  ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :