11.5.13

...Back to Blog

Teen piiitkän suunnittelemattoman tauon jälkeen comebackin blogin puolelle. Tää kevät on ollut ihan hirmu kiireinen koulun osalta, oon myös vastaanottanut vieraita Suomesta, (vanhemmat + ihana Evi) ja niiden kanssa on myös aika hurahtanut hirveän nopeasti! En oikeasti ole kerennyt bloggailemaan, mutta nyt kun vietän ensimmäistä lomaviikkoani (jeejee!), aattelin pitkästä aikaa ottaa bloggerin esiin ja alkaa kirjoittamaan! Mahtava fiilis :) Taukoa on tullut jo niin paljon, etten oikein tiennyt mistä aloittaa...eilen kuitenkin kamera sattui olemaan mukana, ja pääsin kuvattavaksi. Kesäisellä asulla mennään, nyt kun oon lomaillut en edes ole meikkiä käyttänytkin ja hiuksetkin ovat tuulen takia miten sattuu. Mutta hei, luonnollisuus kunniaan!

IMG_5967.

IMG_5968.
Paita: Mim's Housut: H&M, Laukku: Kappahl, Koru: Pieces, Kello: Michael Kors
Nyt kun bloggailu on taas aloitettu, niin seuraavissa postauksissa mm. keväistä Pariisia muutaman viikon takaa. Myös postaus toisesta huomattavasti pienemmästä, mutta sitäkin charmikkaamasta kaupungista! Eli mennään vähän ajassa taaksepäin, niin saadaan kadotettua bloggailuaikaa vähän kurottua takaisin. (Huh, ja suomen kirjoittaminen ei sitten tunnu onnistuvan millään!)

Nauttikaahan nyt Suomen lämmöistä, kun oon kuullut vähän huhua, että siellä olisi jo aurinko alkanut kunnolla paistamaan! Täällähän näin on ollut jo ajat sitten...:)

1 comment:

  1. Ihana paita :)
    http://cairni.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :