15.5.13

...Spring in Paris part III


Kolmantena ja viimeisenä päivänä Pariisissa pääsimme nauttimaan oikein kunnon kesäsäästä, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Päätimme suunnata Moulin Rougelle, mutta Cabaretin edessä oli suuri pakettiauto ja kuvaaminen ei siksi onnistunut. Haluttiin kuitenkin kunnon kuvat Moulin Rougesta ja päätettiin jäädä lähistölle kiertelemään ja nälkäisinä alettiin tietenki etsimään ruokapaikkaa. Ihan Moulin Rougen vieressä on Amelie-elokuvasta tuttu kahvila, johon päädyttiin herkuttelemaan salaateilla. Oli kyllä erittäin hyvää.
IMG_5557.
 
IMG_5559.
Mahat täysinä palattiin takaisin Moulin Rougen eteen ja napsittiin parit kuvat. Moulin Rouge on muuteki mun lempi leffa, joten aika vakkari juttu on käydä Moulin Rougen edustalla mun Pariisin visiiteillä.

IMG_5562.
 
Seuraavaksi suuntasimme Notre Damen luo. Katedraali täyttää tänä vuonna , joten Notre Damen aukiolle oli rakennettu vaikka mitä, ja siinä heti edessä oli suuri katsomo, joka oli kyllä ihan tyhmästi rakennettu, kun sen takia oli mahdotonta saada koko kirkkoa kuvaan. Päätettiin Evin kanssa jaksaa jonottaa vielä kerran ja niin päästiin visiteeraamaan kirkko sisältäkin. On se vaan upea näky!

IMG_5575 IMG_5568. IMG_5572
 
Notre Dame visiitin jälkeen meidän teki hirveesti mieli kesän ensimmäisiä jäätelöitä ja läheltä löytyi Haagen Daezs jäätelökiska. Sieltä lähti mukaan Creme Brulee ja Strawberry Cheesecake jäätelöt. Oli kyllä vaan niiiiin hyvää. Sitten olikin aika lähteä juna-asemalle ja nokka kohti Saint Etienneä...
 
IMG_5585.

No comments:

Post a Comment

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :