18.7.13

...Summertime 2013

En tosiaan ollut pariin kuukauteen kirjoittanut blogia...ei ollut mitään inspistä, enkä tätä pakolla ala kirjoittamaan, vaan silloin kuin se itseltä tuntuu hyvältä. Suomeen paluu kesäksi vähän sekoitti mun arjen ja kaikki rytmit. Ei huonolla tavalla kuitenkaan vaan tä on tehnyt ihan hyvää. Oon siis nyt ollut melkein kaksi kuukautta Suomessa (minne tää aika oikein katoo?) ja töitä on tullut tehtyä paljon ja aina vapaa-ajalla nähty kavereita, pidetty hauskaa, levätty, nautittu kesästä ja olemisesta. 


Haluan kesällä aina elää spontaanisemmin. Toistaiseksi se on tämän kesän osalta onnistunut ihan hyvin ;) Oon tehnyt paljon, uusia tuttavuuksia, mökkeilyä, festareita, shoppailua, pyöräilyä, hyvää ruokaa...Kesä vaan saa mut niin eloon. On ollut hyvä saada paljon hyviä ja piristäviä asioita ympärille rankan viime vuoden jälkeen. Fiilis on tosi positiivinen ja etäisyyden otto Ranskaan on tehnyt hyvää mielelle, nyt tiedän tarkemmin mitä taas ensi vuodelta Ranskassa haluan! Välillä ei tekisi mieli lähteä takaisin, mutta en luovutaa vaan sinne meen :) Ja hyvillä mielin taas!


Kesän kuvaussaldo on tosi heikko joten päätin laittaa kuvitukseksi weheartit -kuvia kuvaamaan mun tähän astista kesää :)


Nautitaan vielä nämä jäljellä olevat kaksi kuukautta täysillä! On sitten jotain mitä muistella luennoilla masennellessa...:)

No comments:

Post a Comment

Kommenttia, kritiikkiä, parannusehdotuksia, terveisiä:

Merci de m'écrire un petit mot :